LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Gyakran ismételt kérdések

A 0 Ft-os riasztórendszer miért 0 Ft ?

A 0 Ft-os riasztórendszer a távfelügyeleti szolgáltatással együtt tudja megrendelni. A lakásriasztó telepitéséért és a munkáért sem kell fizetnie egyszeri alkalommal,mindezért cserébe 36 hónap távfelügyeleti hűséget kérünk. A 36 hónap letelte után pedig a riasztórendszer az ön tulajdonába kerül azzal szabadon rendelkezhet, hogy kéri-e tovább a távfelügyeleti szolgáltatást az alap havidijon.A távfelügyeleti szolgáltatás 2 fajtáját veheti igénybe a riasztórendszerhez.Az értesitéses szolgáltatás melynek olcsóbb a havi szolgáltatási dija azt tartalmazza hogy riasztás esetén az ön által megadott telefonszámokon értesitik a diszpécsereink a nap 24 órájában hogy riasztás van a lakásában.A kivonulós járörszolgálattal kiegészitett szolgáltatásnak egy kicsit magasabb a havi szolgáltatási dija viszont nagyobb biztonságban tudhatja ingatlanát, mert amellett hogy értesitik önt a diszpécserek egy járőr is kivonul a helyszinre.

Miért előnyös Önnek ha csoportos beszedési megbízással fizeti távfelügyeleti díját?

Ez a fizetési mód lehetővé teszi, hogy a Ön a bankja segítségével a bankszámlájáról vállalkozásunk leemelje a távfelügyeleti szolgáltatás havi / negyedéves / féléves / éves díját az Ön szerződésének megfelelő fizetési ütemben. Így Önnek nem kell figyelnie a határidőket.

A csoportos beszedési megbízás előnyei:

gyors, biztonságos, megbízható és hatékony, a bankja végez el minden adminisztrációt és információszolgáltatást, felhasználóként egyetlen egyszer kell csak felkeresnie a bankfiókját
vagy internetbankban is beállíthatja a CSBM-et. 
A levonást a Szolgáltató indítja a fizetési határidőnek megfelelően, így amennyiben a beszedés sikeres, Ön mindig pontosan fog fizetni ezután bankszámlakivonatán tételesen ellenőrizheti a csoportos beszedés megvalósulását.
Saját biztonsága érdekében befizetési felső értékhatárt adhat meg, így nem történhet meg,
hogy a Szolgáltató több díjat emeljen le a számláról mint amennyit fizetnie kell.

Önnek mindössze két adatra van szüksége a beállításhoz a havidíján felül az
Ön ügyfélazonosítójára valamint vállalkozásunk csoportos beszedési azonosítójára
mely a következő:A11680235.

Az Ön bankja kizárólag a felhatalmazáson Ön által feltüntetett szolgáltató – a megadott ügyfél-azonosító alapján – kezdeményezhet díjbeszedést számlájáról, így jogosulatlanul nem vonható le összeg az Ön számlájáról.

Mi a teendőm ha eladom vagy bérbeadom az ingatlanomat?

Ha Ön ingatlanát bérbe adja / eladja, a szolgáltatást akkor sem kell megszakítani.
Lehetőség van, a szerződés átruházására. Ezt az igényét jelezze a régi és az új
előfizető adataival (név, telefonszám) ügyfélszolgálatunkon.
Kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot a módosítás miatt.
 

Mit kell tennem ha változás történik az adataimban vagy az értesítendők személyében?

Amennyiben adataiban történik változás, úgy azt írásban, a változást követő legkésőbb
3 napon belül az Ügyfélszolgálatunknak kell jeleznie. Az Adatváltozást bejelentő lap
letölthető weboldalunkról ide kattintva vagy kérheti ügyfélszolgálatunktól is.
A kitöltött és aláírt Adatváltozás bejelentő lapot e-mailen csatolva, faxon vagy postai úton
kérjük eljuttatni Ügyfélszolgálatunk részére.

Amennyiben az értesítendő személyek adataiban vagy az értesítendő személyek
listájában történik változás,
úgy azt e-mailen, vagy a riasztás lemondás telefonszámán,
rögzített vonalon teheti meg.

Miért olcsóbb a lakásriasztó ha távfelügyeletet is kérek hozzá?

Országos távfelügyeleti szolgáltatóként díjazzuk, az új ügyfelek hűségét és kedvezményt biztositunk ügyfeleink részére, ezért olcsóbb akár több 10.000 Ft-tal a riasztó ha távfelügyelettel együtt kérik.

A vezetékes vagy a vezeték nélküli riasztórendszer a megbizhatóbb ?

Cégünk mindkét riasztófajtából csak is megbizható minőségű kanadai vagy izraeli riasztórendszereket telepit az ön részére. Mindkét fajta riasztórendszer teljesen megbizható, de a vezeték nélküli eszközökben idönként elemet kell cserélni.

Mi a különbség az egyirányú és a kétirányú vezeték nélküli riasztórendszer között?

A kétirányú vezeték nélküli rendszerek ahogyan a nevük is mutatja oda vissza azaz két irányba tudnak kommunikálni egymással. Ezáltal a távirányitóra vissza tudják jelezni a rendszer állapotát és a kezlő egység is lehet vezeték nélküli mert az is tud küldeni és fogadni is jelzéseket a riasztóközponttól.Az egyutas rendszereknél a távirányitó nem tudja kijelezni a rendszer
állapotát csak küldeni tudja az utasitásokat a riasztóközpontnak és ebben az esetben a riasztó kezelőegysége nem lehet vezeték nélküli csak az érzékelők.

A weboldalon feltüntetett árakon felül vannak-e rejtett költségek ?

Gyakran panaszkodnak ügyfeleink hogy más cégeknél a megbeszélt áron felül plusz rejtett költségeket számolnak fel telepitéskor. Mi minden esetben irásban küldjük meg árajánlatunkat és az abban vagy akár a weboldalunkon szerepeltetett árakon nem változtatunk semmilyen jogcimen ezekben az árakban már bele van épitve a kiszállás, az üzemanyag és az oktatás költsége is.
Ha a helyszinen kiderül hogy esetlegesen szüksége még plusz érzékelő,azt is normál áron számoljuk fel és nem számitunk fel plussz munkaórát a felszereléseés a plusz kábelezés miatt sem budapesten sem másjol az ország területén. * Egyedül a 0 Ft-ért telepitett rendszereknél van egyszeri 10.000 Ft + Áfa kiszállási dij amennyiben a telepités helye Budapesttől 80 km-nél messzebb van, de ez is megtalálható a rendszer bővebb információi között.

3 macskám van a lakásba a kisállatvédett mozgásérzékelő immunis rájuk ?

A kisállatvédett beltéri mozgásérzékelők bár 25 kg-ig kisállatvédettek, azonban ha már egyidőben több helyről érzékel mozgást vagy vannak olyan tárgyak amelyre fel tudnak ugrálni a cicák akkor okozhatnak téves riasztást.

Mik az előnyei a távfelügyeletre kötött rendszernek a nem távfelügyeletessel szemben ?

A távfelügyelettel rendelkező lakásriasztó akkor is küld jelzést a távfelügyelet felé ha esetlegesen a hang és fényjelzőt szabotálták és az nem jelez a külvilág felé, tehát akkor is megy a járőr ha nem szól a szirénánk. A másik fontos előnye hogy nem csak a riasztásokról kapunk értesitést, hanem az esetleges rendszerhibákról is például hosszú áramkimaradás, akkumulátor merülés, érzékelő hiba, sziréna szabotázs és a nyitás és zárás események is nyomon követhetőek.

A vezetékes riasztórendszer bővithető-e vezeték nélküli érzékelőkkel ?

Igen, úgynevezett vezeték nélküli zónabővitő modul segitségével kialakithatóak hibrid riasztórendszerek melyben lehetnek vezetékes és vezeték nélküli érzékelők is.

Ha több ingatlanba szeretnék kamerarendszert akkor tudom-e egy helyen nézni az összes képet?

Igen a rögzitőinkhez adott cms szoftver egyszerre 256 db rögzitőegységet tud kezelni és
a képernyőn egy időben 64 db kamera képe lehet megjelenitve.

A weboldalon található kamerarendszer árak vidéken is érvényesek ?

Igen, a weboldalon feltüntetett készpénzes árak az egész országban érvényesek nincsenek mellette kiszállási és egyéb rejtett költségek.

Az oldalon található akciós árakból kapható-e még kedvezmény?

Kamerarendszerek esetén az akciós árakból nem tudunk több kedvezményt biztositani.
Riasztórendszerek esetében távfelügyeleti szolgáltatás megrendelése mellett tudunk még kedvezményt biztositani a weboldalon található készpénzes árakból.

A kamerarendszer elérhető-e távolról ?

Igen, a kamera rögzitőjének egy szélessávú internetkapcsolatra van szüksége és egy routerre a helyszinen. A képek elérhetőek számitógépről, laptopról, és minden plattformú okostelefonról is.Ha nincs a helyszinen router mi is tudjuk biztositani ügyfeleink részére.

A kamera képeinek távelérésének van-e havi dija?

Nincs a kamerarendszer távelérése dijtalan, csak a megfelelő internetkapcsolat és router szükséges hozzá.

Mennyi ideig rögziti a felvételeket a rögzitő egység?

A rögzités ideje függ a rögzitőben elhelyezett HDD méretétől, a kamerák felbontásától, a rögzités módjától ami lehet folyamatos vagy csak mozgásra induló és a mozgás események mennyiségétől illetve a kamerák számától is. Átlag lehet 6-10 napot számolni de a nagyobb HDD elhelyezésével növelhetjük a rögzités idejét.

A riasztórendszeremnek önök is fogják tudni a felhasználói kódját ?

Nem, a telepitő kollégák a telepités végén belépnek a felhasználói programozásba és ön fogja beütni a mester és a felhasználói kódokat, önön kivül csak az tudja akinek ön megadja vagy akinek beállit plusz felhasználói kódot.

Mennyire biztonságos az önök által telepitett riasztórendszerek ?

Megfelelő használat mellett nem tudják kijátszani vagy megrongálni olyan módon a riasztórendszert hogy ne váltson ki riasztást a rendszer.

Éjszaka használhatom-e a riasztórendszeremet?

Igen az általunk telepitett rendszerek több üzemódban is élesithetőek.Az éjszakai vagy otthonmaradós módnak nevezett élesitéskor csak azok az érzékelők aktivak melyeket ön kért a kollégáinktól hogy azokat aktivra programozzák éjszakára. 

A 0 Ft-os rendszerekre is van garancia? 

Igen, minden általunk telepitett rendszerre vállalunk garanciát. A felszerelt eszközökre és a telepitésre is a törvényileg előirt 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk. Ezen felül a garanciaidő kibővithető még plusz akár 3 évvel, illetve bérleti konstrukcióban megvásárolt rendszereknél 5 év garanciát vállalunk ugyanilyen futamidő vállalása esetén.

A kamera képeinek megtekintésére van-e lehetőség megrendelés előtt?

Igen, a Pólus centerben lévő bemutatótermünkben kipróbálhatóak a kameráink és a riasztórendszereink is. Illetve a helyszinen is van lehetőség telepitéskor a kamerák cseréire ha előzetesen jelzik felénk, hogy legyen nálunk több tipusú kamera.

Vezetékes riasztóknál hol történik a vezetékek elhelyezése?

Ha van rá lehetőség akkor a padláson kerülnek elhelyezésre a vezetékek. Amennyiben nem járható vagy nincs padlás akkor a vezetékek egy 1 cm x 0,5 cm -es kábelcsatornában kerülnek elhelyezésre a vezetékek. A lakás épitésekor vagy felújitásakor ha van rá mód készitsük el a kábelek védőcsöveit a falakba süllyesztve.

 

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !
Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail :info@lineelectronic.hu

Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést