LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

DSC RIASZTÓK

DSC logó 

 

A DSC a világ egyik legelismertebb biztonság technikai eszközöket gyártó cége.

Na de honnan is indult a DSC?

A Digital Security Controls a teljes neve, amit simán csak DSC-nek mondunk. Nem csoda, hogy a világ egyik legismertebb márkája, hiszen már 1979-től gyártják a különféle vagyonvédelmi eszközöket. Ők voltak az elsők, akik mikroprocesszoros riasztó központokat gyártottak, valamint az ők nevéhez fűződik az első méretre a maihoz hasonló billentyűzetes kezelő is.

A 21. században meghatározó szerepet kap a DSC, ugyanis ők fejlesztették ki az interneten keresztül kommunikáló rendszert, valamint vezeték nélküli rendszereket fejlesztettek ki, ezzel berobbantak a világpiacra, biztonságot nyújtván több százezer lakásnak, és irodának.

A DSC világmárkává nőtte ki magát, azonban a fő központja megmaradt a kiinduló pontnál, azaz Torontóban. Minden biztonság technikával foglalkozó cég, elismeri a DSC által nyújtott minőséget, és technikákat, ezt misem bizonyítja jobban, minthogy 140 országban jelen vannak.

Kanadában, és Olaszországban történik a varázslat. Ebben a két országban gyártják, és fejlesztik a technológiájukat, a világ leghíresebb és leg nagyra tartottabb mérnökei, és szakértői dolgoznak ezekben a gyárakban, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy még biztonságosabb és még jobb rendszert dolgozzanak ki, és mindig a legújabb ISO szabályok szerint gyártják a rendszereiket.

A DSC összekombinálja, a világ piacvezető technológiát és a gyártási tapasztalatait, ezért a riasztó rendszerük MEGBÍZHATÓ, FLEXIBILIS, és TARTÓS.Ezek a rendszerek, könnyen felszerelhetőek, könnyen használhatóak, és ami a legfontosabb, hogy a minősége kifogástalan. Ezt a több mint 30 éves tapasztalat alá tudja támasztani, ezért ha egy megbízható rendszert szeretne, nyugodtan válassza a DSC-t.

Dsc lakásriasztó

 

DSC Alexor rendszer árai

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail:info@lineelectronic.hu

Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést