LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Kültéri riasztó rendszerek

Kültéri rendszerek csoportosítása érzékelők szerint:

- Kültéri mozgásérzékelők
- Kültéri infrasorompók
- Kültéri radarsorompók

1. Kültéri mozgásérzékelők: 

Paradox kültéri mozgásérzékelő

 


Paradox DG85 / PMD85 kültéri mozgásérzékelő 

Lehetnek vezetékes illetve vezeték nélküli kivitelűek az érzékelők. A Paradox termék kínálatában 3 féle kültéri mozgásérzékelő érhető el mint vezetékes mint rádiós kivitelben. Az első a DG85 a vezetékes kivitelű vagy PMD85-ös típusjelzésű a vezeték nélküli kivitelű kültéri mozgásérzékelő. Paramétereit tekintve ezen érzékelők szerelési magassága 2 m és 2,7 m magasságba esik a hibátlan működés érdekében. Kültéri digitális kétoptikás kisállat-tűrő mozgásérzékelő többszintű érzékenység állítási lehetőséggel (40 kg / 90 lb valódi kisállat immunitással) választható relés vagy BUS-os üzemmódú kivitelben (DG85). Működési hőmérséklettartományuk -35 és +50 fok közé esik. Látószöge 90°, Lefedettség 11 m x 11 m, Érzékelési sebesség 0,2 m - 3,5 m / s. UV védett, kiváló időjárásálló kivitel.

 

nvr kültéri érzékelő

 

 

Paradox NV780 / NVR780 kültéri mozgásérzékelő

 

Kültéri, rádiós, digitális mozgásérzékelő nyílászárók védelmére. Az NV780 vezetékes kivitelű és NVR780 vezeték nélküli kivitelű mozgásérzékelők kifejezetten nyílászárók és falsík védelmére fejlesztették ki. 4 x duplaelemű érzékelő szenzorral rendelkezik. Kétirányú, egymástól független védelmet biztosít irányonként 3- max 12 m távolságig. Szimpla vagy dupla zónás működésre képes tehát küldhet jelzés egy zónaként vagy oldalanként külön-külön zónaként is. Az eszköz biztonságáról dupla szabotázsvédelem gondoskodik. Működési hőmérséklettartományuk -35 és +50 fok közé esik. Telepítési magasság 1,5 m és magasabb. Érzékelési sebesség 0,2 m/sec - 4 m / sec. Állítható sugárhossz a falhoz képest:0-3°. kisállat-tűrő mozgásérzékelő (40 kg-ig.). 

 

Paradox NV35

 

 

 Paradox NV35M / NVR35M kültéri függönymozgásérzékelő

Paradox NV35M, vezetékes kül- és beltéri függöny érzékelő, kisállat és kitakarás védelemmel, nyílászárók védelmére, relé kimenettel. IP54-es védelem, Grade 2 minősítés! A lehető legjobb választás nyílászárók és sávok kültéri és beltéri védelmére egyaránt. Különösen ajánlott kültéri védelemre, ahol mindig fontos a kisállat tűrés és a kitakarás elleni védelem. Telepítési magasság Jellemzően 2 m, de helyszínfüggő. Működési hőmérséklet -35 °C - +50 °C. Látószög Függöny, kisebb, mint 8°. Lefedettség Kisállat tűrő módban:7,5 x 2 m; „Sharp módban”:10 x 2 m. Méret 4,3 x 12,3 x 6,1 cm. Kisállat immunitás:Igen (Kb.:50 cm-es állatot tűr). Kültéri kivitel, függöny látószög, kitakarás védett (aktív IR anti-maszk).

 

 

Kültéri mozgásérzékelők látószögei és látótávolságai
kulteri_erzekelok_tulajdonsagai

2. Infrasorompók:

Az infrasorompókat csoportosíthatjuk a védendő távolságra illetve az adó és vevő pár közötti sugarak számára. A rövidebb távolságú infrasorompók 10 m -es hatótávtól indulnak a nagyobb távolságúak pedig akár 250 m távolság ellenőrzésére is alkalmasak. A kültéri mozgásérzékelőkkel ellentétben az infrasorompók nem teret tudnak védeni, hanem a sorompó adó és vevő párja közötti sávot tudja védeni. A mozgásérzékelőkkel szemben nagyobb távolságok levédésére alkalmas viszont csak vezetékes kivitelűek ezen eszközök, ezért a kivitelezése körülményesebb. Kültéri használat esetén célszerű fűtéssel ellátott eszközt alkalmazni a téli viszonyok illetve esős időben a téves riasztások elkerülése végett.


Az infrasorompó szerkezeti felépítését és működését a következő ábrák szemléltetik:

Infrasorompó felépítése   kulteri_vedelem

Az infrasorompó jellemzően két egységből áll - Egy adó, és egy vevő eszközből. Az infravörös sugar(ak)at értelemszerüen az adó bocsájtja ki, a vele szemben lévő vevő egység pedig fogadja a jeleket. Az infrasorompó lehet 2, 3, vagy 4 sugarú is. Amikor a vevő egységbe érkező jel hirtelen túl nagy mértékben romlik, akkor azt az elektronika behatolásnak érzékeli, és riasztást ad le. A jelerősség folyamatos csökkenése ködre, vagy sürü havazásra is utalhat, ezt a helyzetet az inteligens eszközök képesek külön, téves riasztás leadás nélkül kezelni. Minden esetre, folyók, tavak partja közelében, völgyekben nem javasolt ilyen jellegu védelem kiéptése, mert erős ködben jelentősen romlik az eszköz megbizhatósága Az infrasorompó segtségével elsősorban kültéri kerületi védelmet lehet a ingatlanunk köré létrehozni. Hatótávolságuk 10 és 200 méter közé esik. Alkalmazhatóak beltérben is, ezzel a megoldással sok egyvonalban elhelyezkedő nyilászárót tudunk gazdaságosan védeni. Mindig kiemelt figyelmet kell forditani a telepités helyszinére, mert ha változékonyak a terepviszonyok, akkor a sugarak alatt-fölött észrevétlenül be tudnak hatolni gondatlan telepités esetén. 

3. Radarsorompók: 

radarsorompo

A radarsorompó két egységből áll egy adóból és egy vevőből. Ezeknek az eszközöknek optikai rálátásuk kell hogy legyen egymásra nézve. Az eszköz érzéketlen az időjárási viszonyokra nem két, hanem három dimenzióban érzékeli a mozgást, több méter szélességben, magasságban. A kisállatok okozta téves jelzések szoftver által könnyedén kiküszöbölhetőek. A védhető távolság 30-200m A sorompó adója mikrohullámú, 9-10GHz frekvenciaju jelet bocsájt ki. Ezt a jelet értékeli ki a vevő egység. A mikrohullámú jeleket nagymértékben a fém és víztartalmú anyagok verik vissza, az emberi testet viztartalma miatt épp ezért kiválóan tudja azonositani az eszköz. Az érzékelési tartomány egy lapos ellipszis, függőleges és vizszintes kiterjedéssel. Az érzékelő sugár átmérője eszköz tipustól illetve védendő távolságtól függöen változik, általában 3-6m Az eszközök csatornaválasztásának lehetőségét használva több radarsorompó is telepithető egy védendő területre.

Radarsorompó rendszerek

Nagy előnye a radarsorompóknak az infrasorompókkal szemben hogy az érzékelési területén egy szoftver segítségével megtanítható neki hogy mi az a mozgás amire riasztania kell és mi az amire nem. Az eszköz működését a következő ábra szemlélteti:

Radarsorompó működése

 

Kültéri védelemmel kapcsolatban Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda: +36 29 428 - 395, +36 1 40 20 300
Központi fax:+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem: +36 20 333 - 77 88, +36 1 284 63 10
E-mail: info@lineelectronic.hu

 

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést