LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Elektronika Vonala Ingatlan távfelügyelet, lakásriasztó távfelügyelet

Megfontoltan házunkat, lakásunkat felszereltük megfelelő mechanikai és elektronikai védelemmel. Betörés esetén megszólal a riasztórendszerünk szirénája is, azonban a legvalószinűbb az hogy ezzel a hangjelzéssel a környezetünkben senki nem fog foglalkozni és nem fog történni semmi ingatlanuk környezetében. Ezért van szükségünk a megfelelően megtervezett és kiépitett riasztórendszer mellett az ingatlanunk távfelügyeleti szolgáltatóhoz való csatlakozására.

A távfelügyelethez csatlakozásnak előnye még hogy nem csak abban az esetben értesitenek a diszpécserek ha lakásunkból betörésjelzés érkezik, hanem egyéb esetekben is pl:áramszünet, merülő akkumulátorok, eszközhiba vagy a napi 24 óránkénti tesztjelzés elmaradása. 

távfelügyeleti_központ

Mindenképpen célszerű átjelző eszközként nem vezetékes telefont, gsm modult, vagy rádiós átjelzőt választani hanem ha van rá lehetőség GPRS átjelzőt. Ezen eszköz előnye a többivel szemben ha leszakad a telefonos hálózatról arról azonnal értesül a diszpécser nem áll fenn az a lehetőség hogy egy éles betörés vagy segélykérő jelzés nem megy be a távfelügyeleti központba a telefonos kapcsolat hibájából.

A távfelügyelet csatlakozás díjmentes országosan, a szükséges Gprs átjelzőt ingyen biztosítjuk ügyfeleink részére 1 percenkénti életjel lekérdezéssel!

Fontos a lakásriasztó kialakitásánál hogy minden egyes érzékelő függetlenül attól hogy az egy mozgás, nyitás, üvegtörés, füst, folyadék, rezgésérzékelő minden esetben külön zónára legyenek telepitve. Riasztás esetén igy biztonságos és a járőr dolgát is megkönnyiti mert a diszpécsr folyamatosan tudja tájékoztatni a járőröket hogy éppen melyik helységből érkeznek a jelzések.

Riasztás esetén mi történik ?

A beérkezett riasztásjelzést követően azonnal elindulnak a helyszinre járőreink. A kiérkezést követően bejelentkeznek a diszpécsernél és folyamatos kapcsolatban elmondják amit a helyszinen tapasztalnak. Ha rendelkezik a járőr kapukulcsal akkor körbejárja egytől egyig az ingatlan összes nyilászáróját hogy történt-e bahatolás, ha nem akkor ezt nyugtázza a diszpécsernek aki leegyezteti a tulajdonossal telefonon vagy a járőr a helyszinen ha odajött a megbizott vagy a tulajdonos és ez után a járőr elhagyja a helyszínt. Amenyiben történt behatolás akkor a járőr bevonja a további intézkedésbe a rendőrhatóságot és a tulajdonost is.

 

Lakás távfelügyelet

 Hogyan is működik az Elektronika Vonala Távfelügyelet?

Járőrünk kivonul 15 percen belül az ön ingatlanjához, lehetőség szerint megállapitják járőreink a riasztás okát. Riasztás után azonnal értesitjük önt telefonos elérhetőségein. Amennyiben szükséges értesitjük és bevonjuk az intézkedésbe a rendőrhatóságot, tűzoltóságot és a mentőket is.A megbizó vagy a hatóság megérkezéséig biztositjuk a helyszint.

Távfelügyeleti Járorszolgálatunk az ország 70%-ában elérhető szerződésben vállalt maximun 15 perces kiérkezési idővel és felelősségbiztositással valamint évente 4 db dijmentes téves kivonulást is tartalmaz!

 

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !
Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail :info@lineelectronic.hu
Kezdőlap 

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést