LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Lakásriasztó, riasztó, riasztórendszer, riasztórendszerek

 

A lakásriasztórendszerek felépitése : 

 

lakásriasztó rendszer

 

Riasztó központ: A riasztóközpont feladata az egyes érzékelők, kezelők, kártyaolvasók, hang és fényjelzők működésének kontrollálása és a jelzések továbbitása a kommunikátor felé. A riasztó központ a programozása alapján kezeli riasztó rendszer telepitett eszközeit. A riasztó központ bővithető vezeték nélküli bővitő modullal ezáltal képes a vezeték nélküli eszközök kezelésére is.


Kezelő egység: Segítségével lehet ki és be kapcsolni, programozni a riasztó központot és megnézni a rendszer üzeneteit, riasztásait, hibaüzeneteit.A kezelő lehet ledes, ikonos, szöveges, érintőképernyős kivitelű és akár lehet benne kártyaolvasó is beépitve.

Riasztó doboz: A riasztó központot, transzformátort, akkumulátort, tamperkapcsolót, doboz zárat helyezzük el benne. A transzformátor feladata hogy a riasztóközpont a működéshez megfelelő feszültséget kapja meg, az akkumulátor biztositja hogy áramkimaradás esetén is 100%-osan működjön a riasztó rendszerünk, a tamperkapcsoló pedig a riasztó állapotától függetlenül riasztást kezdeményez ha valaki kinyitja a központ dobozát.

Érzékelők: A környezet valamilyen változását érzékelik (az érzékelő tipusától függően) és továbbitja ezt a változást a riasztóközpont felé. Az érzékelőknek sok tipusa van és sokféleképpen is csoportosíthatóak. A legsűrűbben használt érzékelők:Mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, Üvegtörés érzékelő, füstérzékelő, rezgésérzékelő, vizérzékelő, CO érzékelő, infrasorompó, kültéri érzékelők, pánik jelző eszközök. Ezen eszközök lehetnek vezetékes és vezeték nélküli kivitelőek is.

Hang és fényjelzők: Hang és fényjelzéssel jelzik, hogy valamelyik érzékelőnk riasztást generál. Lehet beltéri és kültéri kivitelű is. A jelzés hangja egyes típusoknál állítható. A kültéri kivitelűekben általában van saját akkumulátor is, ezáltal akkor is jelez ha szabotálják (elvágják a vezetékét vagy szétszerelik, leszedik a helyéről.) az eszközt.

Kommunikátor: Feladata a riasztórendszer jelzéseinek továbbitása a távfelügyeleti diszpécserek felé vagy az ügyfél által megadott telefonszámokra. A kommunikáció történhet analóg telefonvonalon, gsm átjelzőn vagy rádiós átjelzőn keresztül.

Állapotjelzők: Feladata a riasztó rendszer állapotának visszajelzése az ügyfél vagy a külső szemlélődők felé.Elhelezhető a kültéri szirénában vagy az ügyfél által látható helyen.

Akkumulátor: Feladata a riasztó rendszer megfelelő működése áramszünet esetén, illetve a kültéri hang és fényjelző működtetése szabotázs esetén. 

Pánikjelző: Feladata a riasztó rendszer segélykérő jelzésének küldése. A pánikjelző lehet vezetékes nyomógomb vagy vezeték nélküli pánikjelző gomb is.

Vezeték nélküli bővitő: Feladata a vezetékes riasztórendszer vezeték nélküli eszközökkel való bővitése.Segitségével a már meglévő vezetékes riasztórendszerünk kibővithető vezeték nélküli érzékelőkkel, távirányitókkal, kezelőkkel és hangjelzőkkel.  

Lakásriasztó áraink

Riasztó szerelési területeink

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail :info@lineelectronic.hu

Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést