LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Paradox EVO HD riasztórendszerek új generációja

Paradox Insight

A Paradox Insight™ az első és egyetlen integrált megoldás a HD video / audio felügyeletre, valamint a biztonsági rendszer felügyeletére. Kiváló biztonsági funkciókat ötvöz, melyek segítségével a felhasználó láthatja és hallhatja, hogy mi történik, védi az otthonát vagy üzletét bárhol, bármikor közvetlenül az okos  telefonjáról. Abban az esetben, ha a biztonsági rendszert megsértik,a Paradox Insight™ App HD videót és kiváló minőségű hangot biztosít az események vizuális ellenőrzéséhez és távfelügyeleti jelentéshez.

 

Paradox HD rendszer felépítése

A Paradox EVO HD riasztó rendszer a Paradoxtól megszokott biztonságot nyújtja önnek melyet kiegészít a vizuális ellenőrzés lehetőségével is. A Paradox HD rendszerbe maximum 8 db HD77 érzékelő helyezhető el a maximum 192 db zónából melyet a rendszer kezelni tud, természetesen a hagyományos érzékelőket ugyanúgy a rendszerbe lehet illeszteni ami akár egy nyitás, mozgás, üvegtörés, füst, hő, CO vagy bármilyen eszköz. Hasznos lehet főként irodákba, üzlethelységekbe ahol a távfelügyelet a riasztáskor élő képet is kaphat így lecsökkentve az indokolatlan kivonulásokat az objektumba.

  

Paradox HD 77HD videó / audió riasztási esemény ellenőrzés (H.264 videó és jpeg állókép-fájlok). Integrált videó ellenőrzési riasztási esemény jelentés távfelügyeletre (CMS, IPRS-7) és végfelhasználóknak. Élő betekintés (Video on Demand - VOD), felvétel indítás betekintéskor (Record on Demand - ROD), felvétel indítás mozgáséra (Record on Motion - ROM), felvétel indítás más zónák jelzésére (Record on Trigger - ROT)Három másodpercnyi audó / videó előriasztás Érzékelés - magas megbízhatóságú PIR, automata impulzusszámlálás, automata duál sugár jelfeldolgozás, digitális érzékelő 100°-os látószöggel. 1,4 megapixeles képérzékelő 1280 x 720p felbontással, színes HD videokamera automatikus videó erősítésszabályozással, fehéregyensúllyal, és automatikus expozícióval. LAN csatlakozás, állítható IP és DNS paraméterek. Az EVO BUS kapcsolat lehetővé teszi a könnyű telepítést EVOHD központhoz. Teljesen kompatibilis az EVOHD központtal.

 

Paradox InsightTehát összefoglalva az EVOHD riasztóközpont a régi EVO192 továbbfejlesztett váltoata és egyben az új Insight rendszer alapja. Ez a riasztóközpont gyorsabb, és megbizhatobb mint bármely korábbi központ. A rendszer mindent eseményt képes naplózni, a CMS szoftverrel pedig ezek a naplók meg is tekinthetőek, akár a telefonunkon keresztül is. Az Insight felügyeleti applikációval bármikor azonnal hozzáférhetünk ingatlanunk riasztórendszeréhez. Ez magába foglalja a HD77 / HD77W mozgásérzékelőkben lévő kamerák előképeinek megtekintését, egyúttal akár a képrögzítést is elindíthatjuk. Az egész rendszer kezelését:élesíthetjük / hatástalaníthatjuk a riasztót, megtekinthetjük az aktív/inaktív zónákat, a riasztási naplófájlokat. Akár a régebben felvett képeket, videókat, média fájlokat is visszajátszhatjuk.

A Paradox HD rendszer árainkat ide kattintva érheti el! 

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda: +36 29 428 - 395, +36 1 40 20 300
Központi fax:+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem: +36 20 333 - 77 88, +36 1 284 63 10
E-mail: info@lineelectronic.hu

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést