LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

PARADOX Lakásriasztó

Paradox Logó 

A Paradox célja az, hogy minden vásárlónak személyre szabott rendszert, valamint innovatív és minőségi megoldásokat tudjanak biztosítani. A Paradox folyamatosan bővül, és mára már egy nagyon erős és ütő képes értékesítési csapatot hoztak össze, így biztosítani tudják a megrendelőknek a megfelelő kiszolgálást. 


Nagy hangsúlyt fektetnek a partnereik valamint a magán személyek véleményére,és ezeknek a visszajelzéseknek megfelelően fejlesztik a rendszereiket. A legtöbb partnerük csak és kimondottan Paradox márkát forgalmaz, és direkt módon kommunikál a Paradox vezetőségével, így próbálják biztosítani azt, hogy a visszajelzések valódiak legyenek.

Már több mint 100 országban jelen vannak, nagy hangsúlyt fektetnek az értékesítésre, így minden partnerükkel hosszú távú kapcsolatot alakitottak ki. Ennek a hozzáállásnak köszönhető az a tény, hogy a cég kezdete óta, azaz 1989 óta lojálisak maradtak a partnerei.

Nagy hangsúlyt fektetnek az eszközök kinézetére. Minden évben eltervezik a következő év trendjét, így mindig frissek maradnak az általuk piacra dobott termékek.

Nem csak a kinézetre figyelnek oda, hanem a rendszer fejlesztésére is. 1996-ban bevezették a Digiplex rendszereket, aminek az volt az előnye, hogy titkosított bővíthető rendszer volt. 2001-ben kifejlesztették a széles körű vezeték nélküli rendszert, valamint a Magellan központot, ami a későbbiekben egy díjat is nyert. Az elmúlt pár évben leginkább a szoftverfejlesztésre fektettek nagyobb hangsúlyt, 2007-ben kifejlesztettek és átalakítottak több platformot, aminek a végeredménye kép létrejöttek az MG, SP és EVO rendszerek. Bevezettek új GSM és IP átjelzésű rendszereket, és sok hardvert felújítottak. A Iparadox szoftver segitségével már Iphone készülékéről is kezelheti paradox riasztórendszerét!

Iparadox szoftver

Az elmúlt 20 évben, nyomot hagytak a vagyonvédelem történelmében, az innovatív, és esztétikus rendszereik által.

Paradox lakásriasztó

 Paradox Riasztó áraink


Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail:info@lineelectronic.hu

Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést